Kérdésed van? Írj nekünk:hello@recner.hu

Cikkeink

labelkiemelt

Valóban munkaerőhiány van? A munkaerőhiány a Recner toborzó cég szemszögéből

Az online és “fizikai” térben egyaránt egyre többször találkozunk a munkaerőhiány jelenségével és ez nem csupán egy Magyarországot érintő probléma, hanem globális helyzetről beszélhetünk.

labelkiemelt

5 szempont, hogyan válaszd ki a számodra legjobb toborzó céget

A legjobb munkaerő megtalálása elengedhetetlen lépés a mostani volatilis gazdasági környezetben. A megfelelő jelöltek felkutatása és egy pozíció betöltése egy meghatározott időtartam alatt rendkívül nehéz feladat is lehet.

labelkiemelt

7 szempont, mire figyelj oda, ha szoftverfejlesztőt keresel

A legtöbb HR menedzsernek és munkatársnak viszonylag egyszerű dolga van, ha a hagyományos pozíciókra keresi a megfelelő szakembert. Azonban, ha szoftverfejlesztő mérnökök kereséséről van szó, már koránt sem ilyen egyértelmű a helyzet.

labeltoborzás

7 ok, miért dolgozz együtt egy toborzó céggel

Egyre több cég bízza külső szolgáltatóra a munkaerő-felvételt és az ezzel járó feladatokat és teendőket. Ez nem meglepő, hiszen egy recruitment ügynökség számos módon tudja megkönnyíteni a toborzási folyamatot.

Sokéves tapasztalatunknak és kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően hatékony, megbízható segítséget tudunk nyújtani az ideális szakember felkutatásához, legyen aktív vagy passzív álláskereső, technikus, mérnök vagy felső vezető.

Rólunk

A toborzás többről szól annál, hogy betöltünk egy pozíciót vagy éppen egy tucatot. A kiválasztás sikere számunkra a kapcsolatainkban rejlik. Azokban, amiket a szakemberekkel építünk, sokszor már azelőtt, hogy potenciális jelöltekké válnának. És azokban, amiket az ügyfeleinkkel ápolunk jóval azután is, hogy megtaláltuk számukra a megfelelő munkaerőt.

Ezek azok az alapelvek, amik meghatározzák a mindennapi munkánkat és a stratégiai célkitűzéseinket. A megbízóinkkal való együttműködés sikerének zálogát emellett az a többéves szakmai tapasztalat jelenti, amit a munkaerő-toborzás és fejvadászat területén szereztünk.

Szakmai befektetőnk az IseeQ, akik olyan jövőt formáló hazai és nemzetközi szervezeteknek segítenek megtalálni az informatikai, sales-, marketing-, pénzügyi és HR-szakembereket, mint a Continental, a Wise, az Emarsys vagy a Shapr3D.

profile

Csatlós András

Co-Founder & Head of Sales

profile

Kovács Előd Zsombor

Co-Founder & Head of Recruitment

POWERED BY

Segíthetünk?

Csak pár adatra van szükségünk és hamarosan jelentkezünk.